Prinsessa

Runoilija Daffodil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää. -kiinalainen sananlasku-
 

Jos minä joskus
saisin olla prinsessa.

Aamukahvi suoraan sänkyyn,
suukko poskelle.
Valittaisin hieman
herneestä patjan alla.

Useimmiten
peilistä katsoo takaisin
kaksi hailakkaa silmää,
merituulen puremat posket.
Suusta tulee vain sammakoita.

Edes tyhmempi
ei erehdy luulemaan
prinsessaksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot