Loppiainen

Runoilija Daffodil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää. -kiinalainen sananlasku-
 

En tiedä
mistä elämää suuremmat kirjoittavat.
Minä kirjoitan tästä.

Kaunis tyttö
sammui sohvalleni,
vielä kauniimpi
nukkuu yön vieressäni
herättää aamulla auringonsäteisiin.

Olen sellainen,
joka haaveilee
valloittamattomista meristä,
suuremmasta rauhasta
kuin yksikään vesi
ja miljoonasta matkasta
maailman laidalle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot