Neiti Väsymys 2

Runoilija Daffodil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää. -kiinalainen sananlasku-
 

Neiti Väsymys
ei enää koskaan hukannut koiraansa.

Sen sijaan
hän hukkasi hymynsä.

Joku olisi voinut huolestua.
Hän vain kohautti hartioitaan.
-Kukapa perääni edes katsoisi?

"Minä olen tyttö,
joka lähtee aina
oikealla hetkellä.
En koskaan jää
raskain sydämin"

Neiti Väsymys ei muistanut nukkua.
Tuijotti yöt eteensä
totisin silmin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot