10 vuoden kuluttua

Runoilija Daffodil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää. -kiinalainen sananlasku-
 

Niin hekin elävät
elämänsä onnellisena
loppuun saakka.

Kaanon. Prinsessa Ruusunen.
Tahtokaa vain.

Nykyään selviää sarkastisella naurulla.
Vanhapiika, pariton,
ainoa,
joka juo jatkoilla liikaa.

Ei korkeakoulututkintoa,
ei miestä,
joka olisi jäänyt
toiseksi yöksi.

Oma henkilökohtainen
pidennetty nuoruus.
Koirankarvojen täyttämä yksiö,
jonka seinät
huokailevat surullisina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taidokkaasti ja kirpeän terävästi sattuu, kuin puhkaistu ajos tämä runo. Onneksi elämä osaa yllättää meidät silloin, kun emme arvaakaan :)

wau
aika sydäntäriipaiseva
ja olen kateellinen
miten kauniisti olet kirjoittanut

 

Käyttäjän kaikki runot