Nimetön

Runoilija niio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2003
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 10:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä iltana en jaksanut tavata ketään,
makoilin sängyllä tunnista toiseen
Katselin piteneviä varjoja,
ja hukkasin itseni ajatuksiin

Puhelin oli mykkä enkä minäkään osannut
sanoa sanaa tai toista,
vaikka kaikki mitä halusin
oli puhua sydämelläni sinulle,
mutta sinäkin pysyit hiljaa

Haluaisin kertoa sinulle
että ikävöin,
että elämä ei ole,
että suklaa ei maistu suklaalta,
että sänky on liian leveä
ja yöt niin kylmiä
ilman sinua

Tänä iltana en jaksanut tavata ketään,
makoilin sängyllä tunnista toiseen
Varjot kiertyivät itsensä ympäri
ja minä pysyin hiljaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
niio salaisuus 18.10.2011 1 Runo
niio Nimetön 14.5.2009 0 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 0 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 2 Runo
niio lokakuu 26.6.2008 0 Runo
niio fever dreams 26.6.2008 0 Runo
niio kesällä kello kuusi 26.6.2008 0 Runo
niio Murhaaja 20.9.2007 0 Runo
niio Nimetön 11.11.2006 1 Runo
niio Musta samettikangas 27.4.2006 2 Runo