Nimetön

Runoilija niio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2003
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 10:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

se oli sitä aikaa
kun viikon ajan
riideltiin
joka päivä

se oli sitä aikaa
kun sain kuulla olevani
maailman suurin paskapää
ja sitten taas
maailman kaunein nainen

minä vihaan sinua, mies
minä rakastan sinua
sinä olet toisinaan piikki minun lihassani
ruusunpiikki, osa jotain kaunista
sinä olet kivulias,
mutta sinä olet minun

se oli sitä aikaa kun
käveltiin toistemme vanavedessä
sitä aikaa kun
sinä huusit ettei
meistä tule mitään jos minä jatkan näin

se oli sitä aikaa kun itkin ja toivoin, että
tulisit ja halaisit
mutta sinä makoilit kaukana minusta,
vaikka olit vieressäni

sinä viikkona minä riitelin enemmän
kuin koko elämäni aikana
sinä viikkona minä rakastin enemmän
kuin koskaan

senkin elämääkin suurempi paskapää
kiitos parhaasta viikosta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
niio salaisuus 18.10.2011 1 Runo
niio Nimetön 14.5.2009 0 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 0 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 2 Runo
niio lokakuu 26.6.2008 0 Runo
niio fever dreams 26.6.2008 0 Runo
niio kesällä kello kuusi 26.6.2008 0 Runo
niio Murhaaja 20.9.2007 0 Runo
niio Nimetön 11.11.2006 1 Runo
niio Musta samettikangas 27.4.2006 2 Runo