kesällä kello kuusi

Runoilija niio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2003
Viimeksi paikalla: 11.3.2016 10:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydän tarvitsee sykettä
kuulen omani jossain, vaimeana
sormet lipuvat ihollasi kuin elämä,
kaaresta kaareen, luulta luulle

kello on seitsemän aamulla
aurinko paistaa suoraan huoneeseen
valo lämmittää poskia ja käy silmiin
avaan ne ja näen sinut

ulkona laulavat linnut
sanoit, tavataan täällä, kesällä kello kuusi
nukuin tunnin liian myöhään
olet vierelläni ja silti jo poissa

sydän tarvitsee sykettä, minä
kuulen omani jossain, vaimeana
tiedän löytäväni sen luotasi
mutta sinä olet jo poissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
niio salaisuus 18.10.2011 1 Runo
niio Nimetön 14.5.2009 0 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 0 Runo
niio Nimetön 26.6.2008 2 Runo
niio lokakuu 26.6.2008 0 Runo
niio fever dreams 26.6.2008 0 Runo
niio kesällä kello kuusi 26.6.2008 0 Runo
niio Murhaaja 20.9.2007 0 Runo
niio Nimetön 11.11.2006 1 Runo
niio Musta samettikangas 27.4.2006 2 Runo