(salaisuuksia)

Runoilija muw

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankolia
 

Tohtori pyytää hengittämään syvään,
kysyy ''miltä tuntuu?''.

En saa happea, sydän on räjähtämäisillään
keuhkot puhjenneet aikoja sitten.

Mutta minä olen kunnossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, ironinenkin

 

Käyttäjän kaikki runot