Pieni katastrofini

Runoilija muw

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankolia
 

Mitä saan tuntea sinua kohtaan?
Sinua, joka olet rikkinäisempi kuin pöydältä pudonnut lasi,
satutat enemmän kuin siitä lasista hajoavat sirpaleet,
ja joka olet enemmän sekaisin kuin
kaupunki pyörremyrskyn ja maanjäristyksen jälkeen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! :) <3

Hyvä runo.

selviskö mitä saat tuntea?

 

Käyttäjän kaikki runot