Hinnalla millä hyvänsä

Runoilija muw

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankolia
 

Mikä on elämisen hinta
onko se se kun sisällä tuntuu räjähdysherkältä
tupakka tärisevissä käsissä ja hymyilevillä huulilla
sinä mun vierellä alla päällä sisällä

onko se tämä yö kun pitäisi jo olla tiedostamattomuuden turvassa
mutta syli puuttuu enkä tällä kertaa halua vilkaistakaan taakseni vaan mennä eteenpäin
koko ajan kovaa vauhtia
sillä enemmän kuin ikinä
minä haluan elää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot