Ikävä

Runoilija beautiful end

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.9.2023 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kävelin tänään junaraiteiden ohi
Silitin ja hioin sormella sen pintaa

Niin kuin sinua

Katsoin kun ne lähtee

Niinkuin sinäkin

Ja minä jäin

Laiturille jäin
Tuhannesti peruttujen lippujen kanssa
Loputtomiin itkettyjen kyyneleiden 

Jotka lakkasit pyyhkimästä

Ne raiteet tämä suola ruostuttaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo. 
Hieno.

Junat, kiskot, ikävä.
Kyyneleet, kaipaus, muistot.
Koskettavaa kerrontaa, ikäväänkin voi tottua, ajan kanssa <3
 

Käyttäjän kaikki runot