Liian hyvää ollakseen totta

Runoilija beautiful end

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.9.2023 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Heräsinkö unesta

Jossa minulla oli kaikki
Se rintaa kihelmöivä 
hengityksen salpaava
käsillä kosketeltava 

rakkaudeksikin kai kutsutaan

Vai nukahdinko vain uuteen painajaiseen

kun yritin taas hengittää

Vitut

Täällä minä maassa taas makaan. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskaan ei pidä luovuttaa, täytyy ylös nousta vaan <3
Koskettava. 
 

Käyttäjän kaikki runot