Nimetön

Runoilija ilMa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja jännittävä ihmisolento
 

Sisälleni rakennettu surumielisyys nostaa aina välillä päätään.
Tänään olen niin väsynyt.
Ajatukset kiertävät kehää eivätkä pääse pois.
Olen minä ja jumissa
itsessäni.

En tunnistanut heitä vaikka näimme toisemme, seisoimme melkein vastatusten.
Tällaisina päivinä pakenen hyllyjen väliin ja muistan vasta hetken päästä nähneeni.

Miten voisin tällaisena,
surumieliseksi asennettuna
antaa iloa joskus hänelle, jota jo kaipaan?

Selite: 
Väsynyt ja nihkeä päivä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ilMa Nimi 24.12.2013 0 Runo
ilMa Nimetön 24.12.2013 0 Runo
ilMa Nimetön 16.5.2013 0 Runo
ilMa Nimetön 8.5.2011 0 Runo
ilMa Nimetön 8.5.2011 0 Runo
ilMa Nimetön 14.8.2010 0 Runo
ilMa Perintö 24.10.2009 0 Runo
ilMa Nimetön 24.10.2009 2 Runo
ilMa Nimetön 24.10.2009 2 Runo
ilMa Nimetön 24.10.2009 0 Runo