Nimetön

Runoilija pieni tyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minähän se tässä, remujana :D
 

Ajattele jos olisin enkeli
ja istuisin pilven reunalla
katsomassa sinua.
Ajattele jos minuun sattuu
kun en pääse luoksesi.
Ajattele jos muodostaisin taivaalle
kolme pientä sanaa, mutta silti niin suuria.

Ne olisivat ainoastaan sinun, rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella ihana, koskettava. aijai, mitä muuta voisi sanoa?

 

Käyttäjän kaikki runot