Nimetön

Runoilija pieni tyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minähän se tässä, remujana :D
 

HUKUN TUNTEESEEN
tähän ihanuuteen

HUKUN IKÄVÄÄN
tähän kamalaan

HUKUN RAKKAUTEEN
tähän valtavaan

HUKUN SINUUN
tähän fiilinkiin,

jonka päästän sydämmestä villisti
liitämään luoksesi, rakkaani.

Selite: 
hmm.. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot