Nimetön

Runoilija pieni tyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minähän se tässä, remujana :D
 

tunnen itseni väsyneeksi, pettyneeksi.
koska olen pettynyt ihmisiin.
tunnen itseni onnelliseksi, rakastuneeksi.
koska minulla on sinut.
tunnen itseni vihaiseksi, ärtyneeksi.
koska he ovat tehneet väärin.
tunnen itseni hauraaksi, heikosti.
koska tulen satutetuksi.
tunne itseni huonoksi, hävinneeksi.
koska en osaa.

mutta silti tunnen sinut, rakkaani.

Selite: 
tällanen tällä kertaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot