how does it feel to be one of the beautiful people?

Runoilija storithiana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus kuiskaukset ovatkin aivan silmiemme edessä
nurkan takana, käden ulottuvilla
voin olla salaperäinen mutta kuitenkin joku tietää mitä tarkoitan
vaikka en kerro kenellekään joku silti tietää
joku arvaa silmistäni mitä ajan takaa
kuvainnollisesti vai kirjaimellisesti, sen tietää joku toinen
kaiken voisi sanoa suoraan mutta eikö olekin helpompaa arvailla?
miettiä mihin suuntaan elämä on menossa
sanon olevani valmis kaikkeen
ehkä se on maailman suurin huijaus
miten kukaan voi olla valmis kaikkeen?
ei sitä tiedä mitä usvan takana piilottelee
kätkee itsensä todellisuuteen
mitä jos todellisuus onkin vain iso harha
vihollisia joita kutsutaan ihmisiksi
ja niitä jota ovat puolellamme
loppujen lopuksi kaikki ovat omalla puolellaan
jotkut vain erehtyvät ajattelemaan muitakin
liikaa vai liian vähän, sitä ei voi määritellä
mitään ei voi määritellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli hyvin erikoinen runo, kuin tajunnan virtaa josta ei saa kiinni mutta voi kulkea sen mukana. minä pidin tästä koska tässä oli niin paljon minulle henkilökohtaisesti tuttuja ajatuksia. määritteleminen on hankalaa, joskus sitä on kai pakko tehdä. yrittää ainakin huomatakseen taas että kaikki on suhteellista ja näkemyskohtaista. ja jos olen salaperäinen, näkeekö joku todella silmistäni mitä ajattelen? se on jännä ajatus. ehkä, ehkä ei.

 

Käyttäjän kaikki runot