kaikella on alku ja loppu

Runoilija storithiana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ei pelko kuitenkaan kestä ikuisesti
hiipii vain selän takana kunnes kyllästyy
vaikka halutaankin mikään ei ole aina
kaikella on alku ja loppu
toivomme vain että loppu on mahdollisimman kaukana
merien ja soiden takana
niin kaukana ettei sitä voi nähdä tai kuulla
huudetaan ja lupaillaan se kauemmaksi
alkua ei voi siirtää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot