pessimisti ei pety

Runoilija mievain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2017
Viimeksi paikalla: 11.12.2022 9:20

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dreamer forever, jolle oli kurjaakin kurjempi yllätys, että tämä lysti maksaa... on omat syyni olla maksamatta... ei pysty...voihan höh.

"Haluisin tietää miltä sä tunnut,
miltä sä tuoksut,
mitä sä mietit ja
tykkäätkö musta?
Koska mä tiedän, että tykkään susta <3"

30.9.2017

"Et sä varmaan ees oo mulle se oikee,
mut silti mä haluisin olla
onnesta soikee,
kun sä katsot,
kun sä kosket
ja vahvoilla käsillä
syliis nostat."

30.9.2017

"Vierivään kiveen takertuu sammaleen pala...
Vähän kerrassaan muutakin...
langanpätkiä
mustikanvarpuja.
Kivi alkaa hidastaa kulkuaan...
Poukkoileekin kummallisesti
mennessään.
Minne lie lopulta päätyy saaliinsa kera."
6.10.2017

"Hiljaisuus
                             sattuu
                             ahdistaa
                             puristaa

vaikka toisaalta se
                             pelastaa
                             rauhoittaa
                             ottaa syliinsä ja silittää
päätä, jossa oleva suu haluisi vaan huutaa."
9.10.2017
 
Miks mä kuvittelen mitään
kun eihän täs oo mitään
eikä tästä voi koskaan
tullakaan mitään
kun mulla on tää
ja sulla on hää
Ja sit on vielä se.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ainahan sitä voi kuvitella kaikenlaista, se ei satuta ketään.
Niin... Sitä vaan saattaa välillä turhautua unikuviinsa... Tää oli sen purkua...
Niin... Sitä vaan saattaa välillä turhautua unikuviinsa... Tää oli sen purkua...
Ihanaa rehellisyyttä! Elämisen makua jälleen. Tunteet kun eivät ole niin yksinkertaisia, eivätkä varsinkaan kuuntele järkeä. Pidän paljon tästä!
Kiitoksia! En voi tänne kirjoittaa näköjään lisää, kun pitäisi maksaa :/
Meillä jokaisella ovat omat kommerventtimme. Ellei niin olisi, olisimme oksattomia pökäleitä.
 
ihana epeli <3 Kiitos. 2 uusinta runoa profiilikuvauksessa, koska en halua maksaa tästä ajatustenpurustani...
On se hyvä että on mielikuvitusta,olisi paljon ankeampaa jos ei voisi olenkaan kuvitella,pidän.
:)
 

Käyttäjän kaikki runot