Tähtiviitta

Runoilija mievain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2017
Viimeksi paikalla: 11.12.2022 9:20

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Dreamer forever, jolle oli kurjaakin kurjempi yllätys, että tämä lysti maksaa... on omat syyni olla maksamatta... ei pysty...voihan höh.

"Haluisin tietää miltä sä tunnut,
miltä sä tuoksut,
mitä sä mietit ja
tykkäätkö musta?
Koska mä tiedän, että tykkään susta <3"

30.9.2017

"Et sä varmaan ees oo mulle se oikee,
mut silti mä haluisin olla
onnesta soikee,
kun sä katsot,
kun sä kosket
ja vahvoilla käsillä
syliis nostat."

30.9.2017

"Vierivään kiveen takertuu sammaleen pala...
Vähän kerrassaan muutakin...
langanpätkiä
mustikanvarpuja.
Kivi alkaa hidastaa kulkuaan...
Poukkoileekin kummallisesti
mennessään.
Minne lie lopulta päätyy saaliinsa kera."
6.10.2017

"Hiljaisuus
                             sattuu
                             ahdistaa
                             puristaa

vaikka toisaalta se
                             pelastaa
                             rauhoittaa
                             ottaa syliinsä ja silittää
päätä, jossa oleva suu haluisi vaan huutaa."
9.10.2017
 
Yhä uudelleen ja
uudelleen
ajaudun ajattelemaan...
Oletko siellä? 
Kuvittelenko vain kaiken?
Olen kuitenkin aistivinani sinut
harmaassa sumussa
​komeana puvussa
tähtiviitta harteilla
ja käsissä maailmankaikkeuden
suurin tunne.
 
 
 
Selite: 
Tuo käsissä kuulostaa oudolta ja muokkailin tätä pitkään muutenkin...mut 'käsissään' se on ja olkoon :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä varmasti joku on aina jossakin, jokaista varten.
<3 toivottavasti he kohtaavat aina :)
 

Käyttäjän kaikki runot