Heosphoros ja timanttinen taivas

Runoilija 5de0674e9097ce456d6648006ba560e2

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.8.2017
Viimeksi paikalla: 5.12.2018 1:47

Asuinpaikka: cebb991708e624766b0a32c153f6d28d
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Koleran isä.
Lohikäärmeen poika.
Paha henki.

Kiveen saa ja pitää hakata, sannikosta on turha yrittää lukea.

-93-
 
kuura kimalteli parvekkeella
paperossi maistui kultaiselta
mustassa padassa kiehuivat
ne lukemattomat silmät
jotka kärpäslätkin ja mainoslehtisin
olin sinne vasta ajanut
pois minua tuijottamasta

 

loitsin ja noiduin seinään reiän
miehenmentävän
taikasauvana tiskiharja
"eläkää te siellä, minä elän täällä"


tirkistely ei miellytä


mielenkiintoisempaa vaikuttaisi olevan
muun muassa
esimerkiksi
ei välttämättä sittenkään
mutta kuitenkin

ornamentti muovimatossa
 

ajattelin mennä narisuttamaan lunta
joka on aina soinut kauniisti kumia vasten
raskaan oven auettua saranat jyristen
kosmos päätti saattaa tietooni pienen faktan:
 

"Vaikka oletkin omnipotentti, niin sisällä on turvallista."
Selite: 
Katsominen ei tarkoita näkemistä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sisällä ainakin kuvitellaan olevan turvallista, aina niin ei ole.
Ei todellakaan ole, mutta kuviteltu tunne voi olla merkityksellisempi kuin se tässä maailmassa läsnä oleva todellisuus.
 

Käyttäjän kaikki runot