Nimetön

Runoilija HentoSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun en osaa puhua, kirjoitan. Välillä mietin, miksi hengitän... //Ethän kopioi.
 

Tääl on suru,
tääl on pimeys

Ikuinen kuolema
ja kyynelten satama

Tääl ovat varjot
ja terävät kalliot

Oksentavat perhoset,
vihan kasvot

Tämä on paikka,
johon tahdo jäädä en

Tämä on se paikka,

joka
lopettaa
mun
sydämein

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot