Nimetön

Runoilija HentoSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silloin kun en osaa puhua, kirjoitan. Välillä mietin, miksi hengitän... //Ethän kopioi.
 

Täällä ovat
suru ja pimeys,
Täällä ovat
ikuinen kuolema
ja kyynelten satama

Täällä ovat varjot ja
punaiset kalliot,
oksentavat perhoset
ja vihan kasvot

Tämä on paikka,
jossa tahdo elää en

Tämä on paikka,
joka lopettaa mun sydämen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot