Hetki ennen sadetta

Runoilija Elokuun

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.8.2017
Viimeksi paikalla: 15.8.2017 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hetki ennen sadetta lohduttaa
Tiedän kohta helpottaa
Se alleen kyyneleet peittää 
Valtaansa minut ottaa
Turvaan nostaa
Kohta taas tiputtaakseen takaisin auringonpaisteeseen
Kirkkaaseen ja raadolliseen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa kerrontaa. Sadekin on todella tärkeää.
Kiitos :)
Kaunis runo, todenmukainen oivallus hetkestä, jossa on turva. Kyllä sade paahteen voittaa. Kyllä auringon paisteen jälkeen tulee aina sade. Pidin. Kiitos :)
Kiitos paljon :)
 

Käyttäjän kaikki runot