Mieli kuin maljakko

Runoilija Elokuun

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.8.2017
Viimeksi paikalla: 15.8.2017 20:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mieli kuin maljakko
Lasinen, pintaan asti täytetty
Kertaalleen seinään heitetty, sitten korjattu
Joskus kukilla täytetty
Liian halpa ja liian käytetty
niin että kun
sen pesee ja altaan reunaan kolauttaa
ikuisiksi palasiksi saa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi tuntua tuollaiselta, jokaisesta, mieli myös korjaa.
 

Käyttäjän kaikki runot