Murtunut unelma

Runoilija -Smaili-

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.6.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.8.1989

 

Lähdit luotani. Lähdit pois, koska et jaksanut enää. Silti aina odotan paluutasi, vaikka se on yhtä mahdotonta kuin yrittäisi herättää kuollutta. Murtunut unelma. Unelma, että olisimme aina yhdessä. Antaisit edes yhden mahdollisuuden. Mahdollisuuden toivoon. Ilman sinua, minulla ei ole syytä elää. Vapauta minut kahleistani, anna minun olla vapaa. Elää kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieman surullinen, mutta hyvä runo! Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot