Rakas ystäväni

Runoilija -Smaili-

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.6.2003
Viimeksi paikalla: 22.10.2017 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.8.1989

 

Joskus puoli vuotta sitten, en tuntenut sinua vielä hyvin. En tiennyt mitään sinusta. En tiennyt miltä sinusta tuntuu, enkä sitä, mitä kaikkea olet joutunut kokemaan ja kestämään. En olisi voinut kuvitellakkaan mitään semmoista.

Nyt tiedän sinusta sen. Sen, mitä en uskonut todeksi. Sinulla näytti olevan kaikki aina hyvin, mutta ne olivatkin aina toisin, kuin olin kuvitellut.

Riparilla ja riparin jälkeen aloin tutustumaan sinuun.
Ja nyt olen oppinut tuntemaan sinut. Nyt, en pystyisi elämään ilman Sinua. Ilman hymyäsi. Nauruasi. Halaustasi. En pystyisi kuvitellakkaan elämääni ilman sinua. Olet niin tärkeä minulle.

Jaksan aina tukea sinua kaikessa, ja rakastaa sinua koko sydämestäni. Olemme viettäneet niin hyviä hetkiä yhdessä, ja niistä en luopuisi, en mistään hinnasta.Kun minua pelotti, tulin viereesi, ettei minun tarvinnut pelätä yksin.

En jätä sinua yksin koskaan, olen aina luonasi, kun minua tarvitset. <3

Selite: 
Jenni oot ihana. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot