23:32

Runoilija bc8c98bb0535453ef7443aa96e948ad5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä sanoit, että mieti tyttö
ajattele edes vähän
ja sano uudestaan oletko valmis tähän

kestämään sen, että suhun sattuu
ja KOVAA

Tiedät hyvin, ettet sä saisi
ettei sun pitäisi

mutta luotat vain sokeasti sanoihini
Kohta et vain jaksa enää uskoa

Selite: 
and I do believe you now
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot