Nimetön

Runoilija bc8c98bb0535453ef7443aa96e948ad5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

heräät keskellä yötä
huohotat

silmiäsi kirvelee

unissasi teet sen
mihin valveilla et

kykene

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin sanottu. Pidin.

Juuri tänään tämä runo koskettaa eniten...

Lennän joskus unissani. Runo muistuttaa minua parhaista unistani. Kiitos!=)

Mieleenpainuva ja arvoituksellinen, näihin sanoihin jää kiinni. Rytmi juuri sopiva ja soljuva, tykästyin paljon runoon.

runo, johon jokainen voi lisätä oman tunteensa. pidän kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot