Ohutta

Runoilija bc8c98bb0535453ef7443aa96e948ad5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.10.2018 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En minä enää, se vannoo
En ikinä enää

Niin varmaan, me kuiskataan

ja sisimmässämme huudetaan

Ei, ethän sinä tarkoita
Ei, et tahallasi satuta

Kun maa jalkojemme alta
hajoaa, repeää

Me itsemme kootaan

ja taas pelätään

Pelkkää valhetta, valhetta
turtana valheistasi

kuin suolaista sadetta
suoraan haavaan

En minä enää, se vannoo
En koskaan enää

Niin, me hiljaa myönnetään

vaikka totuus tiedetään

Selite: 
pintaa ohutta, niin pettävää
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot