musta sydän

Runoilija Bazor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2022 8:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onko parempaa kuin seksi, kuka kertoa sen vois. Jos antaa pollelle keksin, se ehkä lentää pois.
 

Musta ja kylmä sydän,
naurava; hymyilevä naama.
Miksi sisintä vaikein on näyttää,
sanoja ja lauseita käyttää.

Jos sisällä kaik on rikki,
miksi ulkoisesti pitää olla ehjä.
Jos oikeat tunteet salaa,
ja tuskan sisälleen valaa.
Voiko olla ehjä,
jos oikeasti on rikki?

Selite: 
jotain pientä purkautumista vaihteeks
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot