Kylmä maa

Runoilija Bazor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2022 8:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onko parempaa kuin seksi, kuka kertoa sen vois. Jos antaa pollelle keksin, se ehkä lentää pois.
 

Kaikki elämän valheet,
muistojen jäiset kahleet.
Ihmisen luomat paineet,
ja toisen julmat aikeet.

Yhden rikkaus,
Kahden rakkaus.
Kolmannen uhraus,
neljännen tuhkaus.

Hetkessä ikuisuus muuttuu,
hetki hetkestä puuttuu.
Tuleva menneeksi vaihtuu.

Tuleva menneisyys,
ja puuttuva tulevaisuus.

Selite: 
Savuisen illan tuotoksia osa 2
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot