JRIUI:n hetki

Runoilija Bazor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2022 8:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onko parempaa kuin seksi, kuka kertoa sen vois. Jos antaa pollelle keksin, se ehkä lentää pois.
 

Ajatteletko mitä olet,
oletko mitä ajattelet.
Näetkö peilissä itsesi,
vai kuvan eilisen.

Jos menneisyys ois tässä ja nyt,
olisitko toisin valinnut.
Tekojasi muuttanut,
sanojasi vaihtanut.

Elämä on ja tulee aina olemaan,
haikeita muistoja; kylmän maan.

Selite: 
Savuisen illan tuotoksia osa 3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot