Pimeässä

Runoilija Heitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta elämää, niin elämä rakastaa sinua! :) <3
 

Kuljen pimeässä
Joka puolelta kuuluu ääniä, on niin kylmä
Palelee kovasti, luita ja ytimiä myöten
Pelottaa valtavasti
Ahdistuksen kylmät sormet painuvat iholleni
Sen hengitys tuntuu niskassa
Juoksen karkuun, haluan pois, pois
Hei, mistä tuo lämpö säteilee
Mistä rakkaus hohkaa
Jostain kutsuu ääni minua luokseen
Seuraan ääntä
Pakenen, juoksen pois
Voi, se saavuttaa minut
En jaksa enää
Yritän vielä kiristää tahtiani
Siinä, siinä se ääni on
Siinä olet sinä, otat syliin
Kosketat minua, kuiskit korvaani
Pidät tiukasti kiinni ja lähellä
Ei se saanutkaan minua
Ei tavoittanut
Jälleen voitti usko, toivo ja rakkaus!

Selite: 
Kyllä, rakastan <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Joku taitaa olla hieman rakastunut! <3
Kaunis runo tosiaan =)
Loppu on ytimekäs ja sopii siihen loistavasti!
Kaunis @->--

 

Käyttäjän kaikki runot