Ikävä

Runoilija Heitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta elämää, niin elämä rakastaa sinua! :) <3
 

Tänään et ollut vieressäni, et vaikka kuinka etsin.
Minne sinä katosit?
Poissa silmistä, poissa mielestä..
Voi kun pitäisi paikkansa.
Mutta kun ei..
Eilen lähdit, huomenna palaat luokseni.
Silti tuntuu kuin välissä olisi ikuisuus.
Palaa luokseni, tule syleilyyni.
Vastaa suudelmaani.
Vasta nyt sen huomaan, kun ei ole mitään tekemistä.
Kun olet poissa..
Kaipaan luoksesi..

Selite: 
Uskonen et tietyt ihmiset tietää ketä tarkotan.. Ja sille erityiselle, olet rakas <3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana<3;)

Sä se osaat kirjoittaa tunteet "paperille" =)
Kaunista luettavaa kuin monet muutkin tuotoksesi! :D

 

Käyttäjän kaikki runot