Sanotaan..

Runoilija Heitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta elämää, niin elämä rakastaa sinua! :) <3
 

Sanotaan, että kun jotain kovasti toivoo, se toteutuu..
En tiedä toivoinko..
En tiedä tahdoinko..
En teidä uskoinko..
En tiedä luotinko..
En tiedä mikä se oli..
Kenties kohtalo, joka meidät yhteen laittoi..
Vai kenties se yhteinen ystävä joka korren taittoi..
Kuitenkin kävi niin, että yhdessä viihdyttiin..
Ja kappas kuului multa..
Susta tuli mun kulta :)

Selite: 
Niin siinä sitten kävi, kohta kymmenen kuukautta takana..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskaa riimittelyä, jota ei kuitenkaan ole liikaa :)

I-HA-NA!!!

 

Käyttäjän kaikki runot