it's not like in movies, silly

Runoilija Shunga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah, of course it is.
 

joku kelaa vanhaa nauhaa
edestakaisin, alusta loppuun
kaikkien niiden sinujen kasvoja
katon halkeama saa niiden
piirteet vääristymään

jossain joku muistaa miten
käsi heilautti hametta niin
että hän näki juuri sen alle
eikä kukaan tiennyt kenen
olisi pitänyt punastua enemmän

joku näkee vielä miten
katsomon alla muiden
katsoessa sivuun
mykiöt muuttuivat niin sinisiksi
että elimistökin paloi elohopeaa

kaukana jossain joku

tietää että perhossuudelmat
maistuvat aina suurille nimille
ne kaikki antikvariaattien
salaiset hyllyköt joiden väliin
voi eksyä vain kaksin

joko juokset kotiin?

Selite: 
kuuntelin Radioheadin 'Motion Picture Soundtrackia' puoli tuntia ja neuloin itsestäni pahaa oloa pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan nopeatempoinen.

Pidin eniten toisesta säkeistöstä. Se oli jotenkin .. häpeällinen? Silmäni oikein ahmivat tämän runon, piti väkisin pysäyttää ne hetkeksi.

Tämä on sokea runo!
Sokea, mutta nopea. Tämä puikkelehtii vauhdilla.
Tämä on kova ja vahva runo. Hysteerinen.
Pidän tästä, niinkuin pidän kaikista muistakin kirjoituksistasi.
Pieni rakkaus tätäkin kohtaan ei varmaan ole pahitteeksi!

Niin kuin joku jo sanoikin: pysäyttävä.

Usein runot huononevat loppua kohti, mutta tämä päinvastoin paranee.

"mykiöt muuttuivat niin sinisiksi
että elimistökin paloi elohopeaa

kaukana jossain joku
tietä että perhossuudelmat
maistuvat aina suurille nimille
ne kaikki antikvariaattien
salaiset hyllyköt joiden väliin
voi eksyä vain kaksin"
Niin todentuntuista, mutta kuitenkin paljon kauniimpaa kuin reaalimaailma.

Pysäyttävä. se oli ensimmäinen tunne tätä lukiessa. Järkyttävän hyvä, viimeinen säkeistö oli jotain niin loistavaa että sille pitäisi olla jokin oma sana. Koko tässä runossa on jotenkin sellainen vanhan kellarihuoneen olo. Kun muistellaan vanhoja ja katsellaan valokuvia vihreässä nojatuolissa. Juu,tiedän. meni aika pahasti varmaan metsään,mutta sellainen olo tuli.

"elimistökin paloi elohopeaa" oli ehkäpä paras kohta tässä. En oikein osaa selittää. en keksi mitään muuta kritiikkiä kuin että en oikein pidä siitä kun runon nimi on englanniksi vaikka itse runo suomeksi. Mutta se on vain minun mielipiteeni

Upeaa. Runijasi lukee mielellään, ja se on paljon sanottu. Toivottavasti kirjoitat edelleen vaikka viimeisestä julkaisusta alkaa olla aikaa!

 

Käyttäjän kaikki runot