ranskalaiskortteli

Runoilija Shunga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah, of course it is.
 

minun on yhä vaikeampi katsoa vierestä
ja tiedostaa, kun näinä päivinä
hengittäminen vain tuntuu kipuna,
aristavina vetoina nikamien välissä.
kaikki menee,
kaikki menee ohi

liikaa kysymysmerkkejä.
nousen ylös,
suljen oven taakseni.

siitä on jo vuosia kun kävelin täällä
vain eksyäkseni
äiti tahtoi, että olisin elänyt kuin Amélie,
nyt uskoo vain Buddhaan,
ja luulee saavansa rauhan helmet kaulaansa kiedottuina.
mutta kukaan ei koskaan kysynyt
aluista tai lopuista,

ne tulevat kuitenkin.
mitä ne teeskentelevät?
mitäsinäteet
jotasinästeet
MITÄSINÄTEET
kunsinäteet
kenellesenteet

tuntuu kuin koko kaupunki olisi unohtanut,

kuin sekin katsoisi suoraan lävitseni
näkisi vain unieni loput,
ne joissa kukaan ei herää ja ole kaunis.
kunpa minäkin voisin vain
valita kuvista kauniimmat ja unohtaa
rumat karheat kehykset.
kulman takana on äidin raput,
joista halusin paeta vastauksia.
viikonloppuna hän kertoi sen totuuden,
jota pelkäsi koko elämänsä ajan.

”sinä aloitat aina sanomaan ’hyvästi’
ennen kuin edes heräätkään.”

Selite: 
<small>"taidat olla yksin?"<br/>"no älä ihmeessä."<br/><br/><br/></small><i>Itkevä Tyttö / Sateenvarjokatu</i><br/><br/>minun päässäni on ikisyksy. nyt tanssitaan kaduilla kun ihmiset vielä elävät onnellisuudessa. totuuden myöntäminen on turhuutta kaiken kauneuden keskellä.<br/>Annalle, jolla on Amélien sydän. muuten se menisikin täydestä, mutta kun vaalea on väärä väri.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava..Hienosti kirjoitettu!!! :)

Voi herranjestas

Koskettaa, ja syvään.
Olisin itkenyt mutta purin huulta pidättäen (itsetuntoni kärsii liikaa jos pillitän tietokoneen ääressä).

UPEA. Kaksi viimeistä säettä täydellisiä. <3

siis, hmm, ps; tosi hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot