rakas päiväkirja,

Runoilija Shunga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah, of course it is.
 

kirjoitin tänään monta
monta uutta elämää eläintarhaan
ja nimesin jokaisen nimellä
"komisk teatern"

Selite: 
ruoskikaa toki ruotsin kielestäni. sukulaisuussuhteista huolimatta en ole velvoitettu osaamaan kommunikaatiota.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot