Nimetön

Runoilija neverwinter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2016 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.7.1987

 

Yhden sanan varaan
kaadan koko elämäni.
Koko tämän tarinan;
kuinka minä tulin tänne
ja kuka minä olen
tänään.
Kaikki murtuneet kohdat,
kaikki varjossa kasvaneet haaveet,
kaikki eiliset ja
kaikki mitä voisi olla,
yhden sanan varaan:
Auta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot