Kaikki maailman tapahtumat

Runoilija neverwinter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2003
Viimeksi paikalla: 18.4.2016 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.7.1987

 

Aurinko, tähdet ja kuu,
kaikki minun ystäviäni!
Istun järven jäällä ja
ne rupattelevat minulle
- termospullo kahvia,
jäämme suustamme kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä jäin poikasena suusta kiinni jäätyneeseen kolukärryn rautavanteeseen.

Jotain tosi Ihanaa runossasi.

Pidin.

Istua ja katsella tähtiä, ihastuttava tunnelma.

tuntuu kuin tämä runo olisi suoraan unestani..loistava runo

 

Käyttäjän kaikki runot