Pienet kärpäset

Runoilija heartteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienet kärpäset ne
nenilles hyppivät

Pienet kärpäset ne
ruokaas maistelevat

Pienet kärpäset ne
ruoassas rakastelevat

Pienet kärpäset ne
huonekaluissas majailevat

Pienet kärpäset ne
ikkunas likaavat

Pienet kärpäset ne
eivät millään KUOLE pois!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauskan inhottava tosiasia. Kiitos näistä sanoista.

 

Käyttäjän kaikki runot