Tunteet

Runoilija heartteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen minä vihasin sinua

Tänään minä rakastan sinua

Huomenna minä petyn sinuun

Ylihuomenna minä palvon sinua

Eilen minä vihasin sinua...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se tahtoopi elämä mennä. Mutta jos kumminkin plussalla ollaan, niin sietäähän sen
kumminkin

 

Käyttäjän kaikki runot