Nyt tassutellaan!!!

Runoilija JUSTIINA_NEITI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

justiina_neiti runoilee aina sillon tällöin kun ajatus vain valtaa mielen.

älkää valittako minun kirjoitus virheistä koska tiedän ne itsekkin!!!!!!! Olen siis lukihäiriöinen ja vaikea virheitä huomata.
 

Vuh vuh...

Saanko mennä ulos?

Tuolla on ihana mutalammikko,
tassuti tuonne tassuti tänne.

Hupsista ompa muta liukasta.

Vuh vuh...

Tuolla on hieno kukkaniitty,
ja siellä paljon perhosia liihottaa.

Ompa ihanaa sateen jälkeen ulkona tassuttaa.

Vuh vuh...

Saanko jo tulla sisälle?

Nyt juostaan karkuun kylpyä,
ja mennään piiloon sängyn alle.

Ota kiinni jos saat.

Nyt jäi karkuretki lyhyeksi,
kun kylpyyn minut sait.

Vuh vuh...

No mutta ompas kylvyssä sittenkin ihanaa,
kun vaahdolla leikkiä saa.

Kylläpä nyt rupeaa ramaisemaan.

Mennäänkö jo nukkumaan?

Vuh vuh...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä runo on kyllä päivän piristys

kiva

 

Käyttäjän kaikki runot