Uljas peto

Runoilija JUSTIINA_NEITI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

justiina_neiti runoilee aina sillon tällöin kun ajatus vain valtaa mielen.

älkää valittako minun kirjoitus virheistä koska tiedän ne itsekkin!!!!!!! Olen siis lukihäiriöinen ja vaikea virheitä huomata.
 

Sinä ihan pieni nappisilmä,
joka tuijotat minua tuolta seinältä joka ilta.
Tahtoisin sinut viereeni peitonalle kainaloon,
mutta tiedän että en voi sinua saada.
Olet uljas metsien peto,
ulvot kuuta ja saalistat pimeässä.
Olet susi metsien villi kasvatti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska..

 

Käyttäjän kaikki runot