Jukuripää kissa

Runoilija JUSTIINA_NEITI

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2003
Viimeksi paikalla: 1.3.2017 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.3.1984

justiina_neiti runoilee aina sillon tällöin kun ajatus vain valtaa mielen.

älkää valittako minun kirjoitus virheistä koska tiedän ne itsekkin!!!!!!! Olen siis lukihäiriöinen ja vaikea virheitä huomata.
 

Jukuripää kissa mököttää sohvalla.

Silakkaa sä et mulle antanut,
vaikka sitä pyysin siksi mä mökötän sulle.

Älä koske olen pahalla tuulella.

Pikku jukiripää kissa tule tänne saat sen silakan.

En tule kun en saanut silakkaa heti.

Jos annan sulle karmaa niin tuletko sitten.

...jaa kermaa joo tulen heti.

Nam nam kermaa kyllä kannatti mököttää.

Selite: 
kyllä toi meidän kissa on ihan tuollainen mököttävä jukuripää kissa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska. ihana runo.Pidän paljon. :)

 

Käyttäjän kaikki runot