Langennut

Runoilija Varjoissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä katsoit minua silmiin ja minä katsoin sinun sieluun.
Lankesit minuun vaikka varoitin.
Varoitustani uhmaten olin sinun.
Halusin olla enemmän..

Selite: 
Kokeilua.
Kategoria: 
 

Kommentit

dramaattista

 

Käyttäjän kaikki runot