Palava punerrus

Runoilija Varjoissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin suudella sun huulia.
Koskettaa sun vartaloa.
Nähdä sinun anovan minua himosta.
Kuinka sä huudat kosketusta ihollesi palavan punertavana.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! Tää kolahti, piti lukea muutaman kerran. Siis vau! Pidän ^^

Vau! Tää kolahti, piti lukea muutaman kerran. Siis vau! Pidän ^^

 

Käyttäjän kaikki runot