Kaamea tunne

Runoilija Varjoissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nukahdan iltaisin vaikka en sitä haluaisi. Herään unesta hiestä märkänä kivusta huutaen. Ei, sairas minä en ole en vielä. Jokin sisälläni pyrkii, ulos en halua sitä paljastaa. Liian kaameaa en kestä kohta repeän. Raateleva tunteiden verkko peittää kaiken alleen. Kipu poistuu, hämärään odottamaan uusia mahdollisuuksia ehkä jonain päivänä minä hallitsen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä, monia tunteita tässä on kuvattu monipuolisin sanoin. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot