Kirveltäjä.

Runoilija lasivaahtera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2003
Viimeksi paikalla: 7.12.2021 16:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lattialautojeni välistä valuvat vanhat verivalat muistuttamaan.

Töhrivät.

Saasta.

Punaisia kokolattiamattoja.

Appelsiinistä tirskui mehua kirveltämään silmiäni.
Iänikuinen sokeus.

Selite: 
Unikuvia. Psykoosi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä kaipaan sinua. Sinun silmäsi ovat erilaiset kuin ennen.

Ja sinä väität tämän olevan teiniangstia?

Joo, no, ehkä hienointa teiniangstia, mitä olen koskaan lukenut, vaikkakaan en laskisi tätä teiniangstiksi ollenkaan.

Vau.

 

Käyttäjän kaikki runot